Audi bo svojo še bolj luksuzno različico modela A8 poimenoval Horch. Po poročanjih virov bi se nova različica naj pojavila v roku dveh do treh let.

Posebna različica bo dobila več dodatkov kot običajna A8, kjer pa seveda ne bo manjkala niti oznaka Horch na C stebričku. O motorizaciji še ni veliko opisanega, se pa govori, da se bo običajnemu V8 pridružil še W12 z dvema turbopolnilnikoma. Oznaka Horch bo namenjena le za model A8 in bo konkurenčni model Mercedes-Maybach razreda S. Sporočajo pa še, da ne razmišljajo o ustanovitvi samostojne znamke za prestižnejše modele, kot smo videli pri Daimlerju.

Horch je bila uspešna luksuzna znamka vozil v Nemčiji med leti 1920 in 1930, ter del skupine Auto Union, katera si je lastila tudi znamko Audi. Proizvodnja luksuznih vozil se je leta 1940 večinoma ukinila v korist proizvodnje vojaških vozil. So pa znamko po vojni za kratek čas obudili v Vzhodni Nemčiji.

Audi se je v zadnjih dveh desetletjih igral z imenom Horch in se je lotil ustvarjalnih modelov, vendar projekti niso bili nikoli resno zasledovani za proizvodnjo.